Over de Haarlemse Houthandel

De oorsprong van de Haarlemse houthandel gaat terug naar Indonesie in de jaren 90. Marc Spanjer had naast zijn reguliere baan een agentuurschap opgestart in hardhout. Marc besloot halverwege de jaren 90 zelf meranti kozijnhout te gaan importeren en dit in de omgeving van Haarlem te verhandelen aan de plaatselijke aannemerij. Op dat moment werd de Haarlemse houthandel geboren.

Een naaste collega van Marc, Ryan Koster, werd gevraagd om de Haarlemse houthandel gezamenlijk naar een hoger niveau te brengen, waarna een unieke combinatie gevormd werd. Beiden hebben hun reguliere werk opgezegd en met hart en ziel, bloed zweet en tranen werd de Haarlemse houthandel uitgebreid.

Klantenservice de Haarlemse Houthandel

Welkom bij de klantenservice van de Haarlemse Houthandel. U kunt ons bereiken via:

info@haarlemsehouthandel.nl
Tel: 023-525 94 44

De openingstijden van onze telefonische helpdesk zijn:

Maandag t/m vrijdag: 7:30 tot 17:00
Zaterdag Telefonisch niet bereikbaar

Klachtenprocedure

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Bent u niet tevreden over een product of ontbreken er artikelen in de geleverde bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij aan een passende oplossing kunnen werken.

 

Section with content right

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.