Pronto Legno 

De Pronto Legno lijn is het absolute topsegment van Austria Deuren. De stompe luxe binnendeuren zijn opge­bouwd uit massief, foutloos gevingerlast/gelamineerd Grenen met HDF toplaag.

Voordelen

  • 90% tijdsbesparing in de mon­tage
  • Gelakt
  • Kant-en-klaar voor toe­pas­sing (arm geschaafd)
  • Incl. scharnierinkrozingen (89 x 89 mm of Swing VS-19)
  • Met krukgat voor mini-rozet deurkruk
  • Massief hout

Nero legno DKC

De Nero Legno luxe Deur|Kozijn Combinaties passen door de extra ranke stijlen perfect bij een industrieel interieur.
De kant-en-klare DKC’s zijn gelakt, voorzien van bijpas­sende zwarte verdekte scharnieren, tochtprofielen en magneet smalslot voorbereiding.
Het kozijn van de DKC kan vanwege de flexibele deurlijsten kleine afwijkingen zonder consequenties voor de bestaande wand in de wanddikte opvangen bij vervanging van een oud (stalen) kozijn.
Let op: de Nero Legno DKC’s zijn de door de extra ranke stijlen uit­slui­tend geschikt voor de FORZA® Nero Legno magneet smalsloten (type loopslot of vrij- bezetslot voor stompe deuren). Deze zijn verkrijgbaar met bijpas­sende industriële zwarte voorplaat (zie de Austria prijslijst voor meer infor­matie).

pORTO ALTA (KAMERHOOG)

LUXE KAMERHOGE DEUREN MET MASSIEVE GRENEN KERN
Porta Alta deuren zijn eenvoudig in te korten op de exact gewenste hoogte. De Porta Alta Chiari vanuit vier standaard hoogte maten met maximaal 9 cm vanuit de onderkant en de Piatto Negro en Piatto Blanco met maximaal 38,5 cm vanuit de bovenkant. Deze kamerhoge binnendeuren zijn van de hoogste kwaliteit in
afwerking en extra verstevigd om stabiliteit te garanderen met name vanwege de extreme lengte.

Roble legno

Nieuw! blank Eiken deuren in industrieel design
Naast de zwarte staallook deuren dient de volgende trend zich alweer aan: blank Eiken deuren in hetzelfde smalle industriële design als de zwarte deuren. En dat gecom­bi­neerd met foutvrije vlakke blank Eiken deuren voor de slaapkamers, toiletten en eventueel de meterkast.

Nero Legno 

Voor een fractie van de prijs van stalen deuren biedt Austria Deuren een compleet assor­ti­ment zwarte industriële deuren gemaakt van hout, HDF en natuur­lijk veel glas. Door Austria ontwik­kelde deuren zorgen met een relatief lage investering gelijk voor een metamorfose van het interieur.
Speciaal voor de extra slanke stijlen hebben we ook unieke ondiepe magneetsloten en mechanische sloten (met zwarte voorplaat) gepro­du­ceerd onder ons beslagmerk FORZA®. Gebruik uit­slui­tend deze smalsloten en de FORZA® Nero Legno deurkrukken met mini rozetten aangezien een stan­daard slot te breed is en de rozetten van gewone deurkrukken niet of nauwelijks passen op de breedte van de deurstijl.
De industriële Nero Legno deuren zijn uitermate geschikt om als schuifdeuren of open­slaande dubbele deuren toe te passen. Alle benodigde accessoires zoals aanslaglatten, schuifdeurkommen en slotgatvullingen zijn stan­daard verkrijgbaar vanuit ons assor­ti­ment.

Nero INDUSTRIALE

De extra slanke Nero Industriale DKC’s zijn met hun zwarte design uniek en kunnen dan ook fungeren als een echte eyecatcher in jouw interieur!
De staallook deuren uit deze lijn worden stan­daard als DKC geleverd. De deuren en kozijnen zijn vervaardigd van aluminium profielen (haaks 90 graden), zwarte scharnieren en deurgreep.
Voor de buitenwerkse maat inclusief het kozijn tel je in de breedte 6 cm op bij de deurmaat en in de hoogte 4 cm bovenop de deurmaat.

  • Zwart gepoedercoat aluminium in staallook (aflakken is niet nodig)
  • Sluiting mid­dels gemonteerde magneetstrips
  • 3D Scharnieren zijn ver­stel­baar
  • Voorzien van 30 cm hoge zwarte greep

fERTIG

De moderne Fertig deuren zijn zeer hoogwaardig voorgelakt en kant-en-klaar voor mon­tage, arm geschaafd en voorzien van 89 x 89 mm scharnierinkrozingen (volgens BRL-0803) en slotgat t.b.v. FORZA® 1200 magneet- of mechanisch slot.

Tip: een Fertig deur is uitermate geschikt om te worden gecom­bi­neerd met een Renov8 Nero of Blanco kozijn (ook reeds voorzien van scharnierinkrozingen)