Svenska

Svenska binnendeuren passen perfect bij een modern interieur. De deuren hebben een heldere vormgeving door een strak samen­spel van verticale en horizontale lijnen. De dieper liggende panelen zorgen voor mooie contrasten.
De glasdeuren hebben aan beide zijden dezelfde uit­stra­ling omdat zij geen glas­latten bevatten waardoor ze met de smalle stijlen mooi ‘licht en rank’ ogen.

Svenska DKC

Deze scherp geprijsde Svenska luxe moderne Deur|Kozijn Combinaties passen door de strakke profilering perfect bij een modern interieur.
De luxe DKC is ideaal om een oud (stalen) kozijn met gedateerde deur te vervangen. De luxe DKC past precies in de sparing ter vervanging van een oud (stalen) kozijn.
De deur is voorzien van RVS bladpaumelle scharnieren, tochtrubbers en slotgat– en voorplaatboring (t.b.v. loopslot of vrij- bezetslot).

Cabana Blanco

De Cabana Blanco is een zeer stabiele massieve ‘barn door’ opge­bouwd uit hoog­waar­dige volspaan met HDF-toplaag.
HDF geeft een veel gladdere afwerking van de verflaag. Bovendien behan­delen we de deur met UV watergedragen verf; beter voor het milieu en garant voor een veel strakkere afwerking.
De voorzijde van een Cabana Blanco deur is vlak met verticale groeven. De achterzijde is voorzien van diagonale klamp(en).

Liniedor

Liniedør deuren zijn prachtige afgelakte lijndeuren die uitstekend geschikt zijn voor een modern interieur. De strak vormgegeven deuren krijgen een speels effect door de horizontale en verticale lijnen.
De Liniedør deuren zijn voorzien van Grenen kantlatten en HDF deuroppervlak en zeer hoogwaardig voorgelakt en kant-en-klaar voor mon­tage, voorzien van slotgat t.b.v. FORZA® 1200 magneet- of mechanisch slot.
De stompe Liniedør deuren zijn arm geschaafd en voorzien van scharnierinkrozingen. De opdekdeuren zijn voorzien van paumellegaten.

Sense

Sense luxe binnendeuren passen perfect bij een modern interieur. De deuren hebben een heldere vormgeving door de strakke lijnen. De mooie contrasten komen door de dieper liggende panelen. De deuren met glas (blank of mat) hebben aan beide zijden dezelfde uit­stra­ling omdat zij geen glas­latten bevatten. Deuren met de smalle stijlen ogen rank, terwijl de brede stijlen deuren een rijke uit­stra­ling hebben.
De Stompe deuren zijn behandeld met Ultra Smooth Finish voorlak PU zuiver wit (RAL9010). Opdekdeuren zijn Ultra Smooth Finish PU zuiver wit gelakt (RAL9010), aan u de keus om de deur zo te laten of definitief af te lakken.
Tip: deurkrukken met een vierkant rozet passen mooi bij deze deuren.

Cabana Roble

De trend van dit moment: Eiken boeren deuren. Naast de industriële deuren zien we in de tv-prog­ram­ma’s gericht op de styling van de woning steeds vaker ook barn doors toegepast worden. Deze landelijke stijl van deuren is geïnspireerd op de boerderij en staldeuren, met diagonale schoren destijds vooral functioneel bedoeld voor de stabiliteit van de vaak zware deuren.
De Cabana Roble is voorzien van een Eiken toplaag verlijmd op HDF-ondergrond. Verder is de hoog­waar­dige volspaan binnendeur vierzijdig voorzien van extra dik (3 cm) massief Eiken randhout, waardoor de stompe deur op maat te maken is voor vervanging van bestaande deuren.
Let op: in de Cabana Roble deuren kunnen uit­slui­tend FORZA® Cabana magneetsloten worden toegepast.

Freeslijn

Freeslijn deuren zijn prachtige lijndeuren die uitstekend geschikt zijn voor een modern interieur. De strak vormgegeven deuren krijgen een speels effect door de horizontale en verticale lijnen.
De deuren zijn voorzien van Grenen kantlatten en MDF deuroppervlak. De stompe deuren zijn PU Prime Quality wit gegrond (RAL9010). Opdekdeuren zijn PU Ultra Smooth Finish wit afgelakt (RAL9003).
Tip: deurkrukken met een vierkant (RVS of zwart) rozet passen mooi bij deze deuren.
Let op: maatwerk is niet moge­lijk bij deze deurenserie.