Colour Lux Plus

Traditionele deuren met vlakke verbindingen (zonder v-groef), geboste panelen, facet­pro­fiel en gedeelde onder­dorpel: ambachtelijke deuren zoals ze vroeger ook met vakmanschap werden gemaakt.
Sommige modellen zijn uitstekend toe­pas­baar als schuifdeuren in een kamer en suite. Geschikt voor alle toe­pas­singen in huis: van woonkamerdeur tot slaapkamerdeur!

Classic Black

Deze zwarte stijldeuren krijgen extra cachet als ze worden toegepast met glas in lood. Er is glas in lood met zeer fijn geslepen facetglas, structuur, mat of vlak glas. Kijk voor de glas en glas-in-lood opties in de Austria prijslijst.

Classic White

Oer-Hollandse stijldeuren die fraai passen bij een klassiek interieur. De ware liefhebber herkent direct de grandeur uit vervlogen tijden toen ambacht hoog in het vaandel stond. Stuk voor stuk modellen met uit­stra­ling.
Deze witte stijldeuren krijgen extra cachet als ze worden toegepast met glas in lood. Er is glas in lood met zeer fijn geslepen facetglas, structuur, mat of vlak glas. Kijk voor de glas en glas-in-lood opties in de Austria prijslijst.