Balance

De Austria Balance opdek binnendeuren zijn beschik­baar in PU wit gelakt met Ultra Smooth Finish lak. De stompe deuren zijn behandeld met UV watergedragen witte Ultra Smooth Finish voorlak en sluiten perfect aan bij de liefhebber van de jaren dertig stijl.
De bossing panelen, de strakke profilering en de diverse glas varianten van de deuren zijn volledig geïnspireerd op deze periode.
Tip: bij de strakke tijdloze glasdeuren uit de Balance serie zijn vele glasopties moge­lijk. Kies bij­voor­beeld voor blank of halfmat glas. Het blanke glas brengt veel licht in uw kamer terwijl de matte uitvoering diffuus licht doorlaat.

Dutch Line

De Dutch Line serie van Austria is een niet aan tijd gebonde serie binnendeuren die uitmuntend toe te passen is dankzij de neutrale schuine facetten. Alle deuren van de Austria Dutch Line bevatten een zeer praktische dubbele onderdorpel. De strakke deur heeft vlakke, strenge panelen en is recht door zee. Op het eerste oog oogt de deur modern, maar daarnaast heeft de Dutch Line serie ook karakter dankzij het facetprofiel en de gedeelde onderdorpel zoals in het verleden ook werd toegepast.