Retourneren en annuleren

U kunt uw product retourneren als er duidelijke, zichtbare schade aan het product is. In dit geval neemt u de pakken niet aan van de chauffeur en maakt hier een notitie van op de pakbon! Wanneer u dit niet doet heeft u de pakken aangenomen en kunnen wij de transporteur niet meer aansprakelijk stellen. Controleer dus altijd goed de bestelling op schade bij aflevering!

Als u de pakken opent en er blijkt een productiefout in te zitten, valt dit onder de garantie. Om dit te kunnen beoordelen vragen wij u (digitale) foto’s te maken van de, door u vastgestelde, schade en deze op te sturen naar: info@haarlemsehouthandel.nl tezamen met uw notities. Wij zullen dan de schade vast (laten) stellen en het proces in gang zetten.

Annuleren

Het annuleren van uw zending is mogelijk voor levering en kosteloos zolang artikelen niet door ons speciaal voor u worden besteld. Alle artikelen met de levertijd van minimaal 1 week, aangegeven per artikel, worden speciaal voor u besteld.

Als wij al een betaling van u hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte bezorgkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen indien de bestelling in correcte staat en ongeopend bij ons ontvangen is).

Retourneren

U heeft een herroepingsperiode van veertien dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en, indien mogelijk, in de originele verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6 en 7 van onze algemene voorwaarden. Indien u een retour in wilt dienen van producten die meer dan een maand geleden ontvangen zijn, neemt u dan even contact met ons op.

Voorwaarde voor een retourzending is dat wij het item nog in ons assortiment moeten voeren.
Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. De Haarlemsehouthandel zal de gehele aankoopsom, exclusief de eventueel berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening.

De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail (info@haarlemsehouthandel.nl) of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling heeft gedaan. Dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen.

U kunt in Haarlem terecht op werkdagen van 08.00 – 17.00 om de spullen te retourneren.

Haarlemse Houthandel
Nijverheidsweg 25 B/C
2031CN Haarlem
info@haarlemsehouthandel.nl
Tel: 023-525 94 44