Maak van je huis een thuis
Dit is een greep uit onze deuren collectie. Voor een offerte of het plaatsen van een bestelling, mail naar info@haarlemsehouthandel.nl

INDUSTRIEEL IS HOT

industriële voordeuren

De industriële voordeuren uit de City Line kenmerken zich door een stoere retro uitstraling. Ze worden voorbewerkt geleverd en zijn perfect zwart af te lakken om te combineren met de bijpassende industriele Nero Legno binnendeuren.

Naar industriële voordeuren
Naar industriële deuren

Modern geeft rust

Moderne voordeuren

De voordeur: het visitekaartje van uw huis! Om de strakke uitstraling van het interieur terug te laten komen in de voordeur past de FSC® gecertificeerde City Line Ypenburg perfect bij iedere binnendeur uit de Sense lijn en bij de vlakke kamerhoge binnendeuren. De Vathorst sluit naadloos aan bij een Freeslijn deur vanwege horizontale of verticale freeslijnen.

Naar moderne voordeuren
Naar moderne deuren

Tijdloos

Tijdloze voordeuren

Een mooie tijdloze voordeur is een aanwinst voor iedere woning. Bovendien komt ook het facetprofiel uit de Balance en Dutch Line binnendeuren weer terug in de tijdloze City Line voordeuren voor de perfecte match.

Naar tijdloze voordeuren
Naar tijdloze deuren

Nostalgisch klassiek

Klassieke voordeuren

Klassieke voordeuren zijn ongekend populair. In de vele details kunnen wij echt onze liefde voor deuren tot uiting laten komen. Het vakmanschap van de roosters maar ook de prachtige afrondingen zijn een genot voor het oog.

Naar klassieke deuren
Naar klassieke deuren

Gevelbekleding voordeuren

De City Line Stripes voordeuren zijn de meest trendy voordeuren in ons assortiment. De Stripes deuren zijn vlak, zwart gelakt aan de binnenzijde en voorzien van thermisch gemodificeerde hardhouten latten aan de buitenzijde.

Naar gevelbekleding voordeuren

nero Legno exteriore

De Nero Legno Exteriore luxe achterdeuren zijn perfect te combineren met de industriële binnendeuren uit de Nero Legno serie (zie Austria binnendeuren). De Nero Legno Exteriore wordt geproduceerd in een fabriek in Nederland (Vianen) en heeft ook in maatwerk een korte levertijd van ± 3 werkweken.

 

Naar Nero Legno Exteriore

Alle series

Industrieel

Modern

Tijdloos

Klassiek

Stripes

Nero Legno

Sense

Nero Legno

Cabana

Dutch Line

Classic

Colour Lux

Sense

Nero Legno

Classic

Cabana Roble

Dutch Line

Colour Lux

Svenska

Kamerhoog

Balance

Nero indu

Freeslijn

HPL / Board

Svenska

Kamerhoog

Balance

Nero indu

Freeslijn

HPL / Board