Levering

De Haarlemse Houthandel levert door heel Nederland vanaf € 300,- in Haarlem en e.o. en € 750,- door heel Nederland. Veel producten worden rechtstreeks vanaf de fabrikant geleverd. De transporteur neemt contact met u op voor het maken van een leverafspraak. Bezorging geschiedt tot aan de eerste drempel.

Vrachtwagen

Onze transporteur bezorgt de deuren met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen is minder geschikt voor smalle straatjes, het centrum of onverharde wegen. Tijdens het afrekenen kunt u een opmerking meegeven aan uw bestelling. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om een oplossing te bespreken.

Waddeneilanden

Wanneer je op een van de waddeneilanden of bepaalde delen van de provincie Zeeland woont, leveren we tot het vaste land. In overleg kunnen daar andere afspraken over worden gemaakt.

Controle

Bij aflevering dient er iemand aanwezig te zijn voor het in ontvangst nemen en controleren van de goederen. Eventuele tekortkomingen dienen te worden aangegeven op de afleverbon. Na tekenen van de afleverbon is de klant verantwoordelijk voor het eventueel ontstaan van schades.

Bezorgkosten

Haarlem e.o. € 30,-
Noord-Holland € 50,-
Utrecht € 70,-
Zuid-Holland € 70,-
Overige € 125,-
Austria deuren € 100
EasyLawn € 55

Let op

Indien u niet aanwezig bent op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip op het overeengekomen afleveradres zal het aangekochte product c.q. de aangekochte producten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor wordt de berekende vrachtkosten nogmaals in rekening gebracht.

Retourneren

Het product kan binnen 14 dagen, alleen ongebruikt en in originele verpakking, geretourneerd worden.  Beschadigde of vuile materialen zullen niet door ons worden gecrediteerd.

Zodra de retour artikelen zijn gecontroleerd, zal zo spoedig mogelijk een creditnota worden verstuurd. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant en de deur dient geheel onbeschadigd retour geleverd te worden bij ons magazijn in Haarlem.Deuren met de vermelding “Standaardmaat deur op bestelling” worden speciaal voor u gemaakt en hierbij vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand.

Retourkosten Austria

De kosten voor het retourneren van de eerst deur bedraagt € 55,- en 10% van de aankoopprijs van de volgende deuren.