Lorem Ipsum

Dolor sit amet

Het assortiment tuinhout van Houthandelonline is heel uitgebreid. Wij hebben tuinhout voor al uw tuinprojecten. Bouw bijvoorbeeld zelf uw tuinhuis met blokhutprofielen uit onze collectie. Of zoekt u tuinhout voor een schutting? Wat dacht u van onze schaaldelen? Met schaaldelen, ook wel boomstamplanken genoemd, creëert u een wel hele natuurlijke erfafscheiding.

Heeft u Zweeds rabat nodig voor een border of bloembak van tuinhout? Dan bestelt u bij ons ook heel eenvoudig worteldoek voor in de bloembak. Tevens bieden wij u ook voldoende montagemateriaal.

Voor het bevestigen van al het tuinhout gebruikt u namelijk speciale RVS Torx schroeven in verschillende maten. Om de zaagkanten van geïmpregneerd hout te beschermen, kunt u bij ons ook een speciaal impregneermiddel bestellen. Zo weet u zeker dat uw tuinhout goed beschermd is en nog jarenlang mee kan.

Lorem Ipsum

Dolor sit amet

Kunstgras is tegenwoordig niet meer te onderscheiden van echt gras doordat het kunstgras een natuurechte combinatie van groentinten en verschillende grasspriet lengtes heeft.

De gebruikte materialen van het kunstgras van tegenwoordig, zijn een samenstelling van een huidvriendelijke flexibele kunststof met sterke garens. Dit zorgt ervoor dat het kunstgras zowel stevig als zacht is en weinig warmte vasthoudt, waardoor het gazon ook tijdens warme dagen heerlijk koel aanvoelt en ook nog eens groener is dan bij de buren.

kunstgras van Easylawn is het meeste natuurlijk ogende kunstgras van ons assortiment. Het kunstgras heeft zelfs natuurlijk ogende onvolkomendeheden zoals bruin verdorde grassprietjes. Het is bijna niet van echt te onderscheiden!

SAICOS WOOD FINISHES FOR THE EXTERIOR

SAICOS Special Wood Oil

protects and maintains wooden decks, wooden terraces, garden furniture and other garden woods.
Transparent, open-pore special wood coating based on natural vegetable oils. Specially developed for the protection and care of wooden decks, garden furniture and other outside woods, which should keep their natural look. The silk-matt, natural-looking surface emphasizes the wood tone and grain of the wood.

haarlemse houthandel zakelijke prijzen

Registreer uw bedrijf en ontvang uw zakelijke prijzen!

Een extra inkoop voordeel, bij registratie als zakelijke gebruiker

Bent u hovenier, aannemer of heeft u een timmerbedrijf?
Wij bieden verschillende voordelen aan de zakelijke gebruiker.
Registreer uw bedrijf dan als zakelijke klant, want het voordeel kan oplopen.

Dit kan wel oplopen tot wel 10% korting op ons gehele assortiment.

Add Any content here